Marcel de Jong – IT Consultancy

Met meer dan 15 jaar ervaring in diverse rollen bij verschillende organisaties kan ik een grote toegevoegde waarde voor uw project of lijnorganisatie zijn.

Ik ben sinds 1999 actief op het snijvlak van advies en implementatie van infrastructuren in de rollen van meewerkend voorman Managed Services,  senior consultant Microsoft, Technisch projectleider,  lead engineer. Ik ben open,  eerlijk en oprecht. Kan mij uitstekend bewegen in politiek gevoelige organisaties. Goed bekend met de gangbare processen en methodes, maar ook prima in staat om hier waar nodig vanaf te wijken. Enthousiasmeer. Beschik over goede communicatieve vaardigheden en weet een prettige sfeer te creëren. Met een vleugje humor en een goed relativeringsvermogen. Zeer gedreven en betrokken, maar ook realist.